Aantal personen:
Bereidingstijd:
4 eieren
4 lepels melk of koffieroom
peper en zout
mespuntje kerriepoeder
25 gr boter
100 gr fijngesneden gerookte zalm
2 eetl versgehakte bieslook of peterselie
Klop 4 eieren los met 4 eetl melk of koffieroom, peper, zout en een mespuntje kerriepoeder.
Smelt 25 gr boter en laat hierin het eimengsel al roerend in 2-3 min stollen.
Roer er 100 gr fijngesneden gerookte zalm en 2 eetl versgehakte bieslook of peterselie door.
Breng 1 l bouillon aan de kook, voeg 3 eetl versgehakte selderij of peterselie toe.
Leg 1-2 eetl roerei met zalm in een soepbord en schenk de hete bouillon erop.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |